2014. szeptember 16., kedd

nemTUCAT- Cipőket csak a cipősszekrénybe?

Százlábúék...

mondja Anyám, amikor betoppan hozzánk és kis családunk cipői teljesen beborítják a folyosót. Persze ez a látvány csak és kizárólag azokon a napokon jellemző a lakásunkra, amikor Ő jön hozzánk, mivel igen szorgosan próbálom én is eltűntetni a kiscipőket, bakancsokat, gumicsizmákat, balerinákat, magas- és lapostalpúakat. De most itt mutatok néhány, nemTUCAT elrendezési módot azoknak, akik még nem találták meg az ideális helyet kedvenceiknek.

Akik szeretik az újrahasznosítást, néhány pvc-cső összeragasztásával nagyon meglepő tárolási módot alakíthatnak ki otthonukban. De le merem fogadni, hogy ezekre a vidám hangulatú faládákra még a szomszéd nénitől is kapunk egy-két bókot.


PVC-csőből "cipősszekrény"
Újrahasznosított ládák

Nagycsaládoknál, vagy óvodákban igencsak praktikusnak tűnik ez a csizmatartó, amit a mesterember apukák egy szombat délelőtt simán összekalapálhatnak.



Gumicsizma csepegtetés 


Ezekhez a lépcsős megoldásokhoz azonban már egy ügyeskezű asztalosra is szükségünk lehet.



Lépcsők mellett
Lépcsők alatt



Ha mégsem akarjuk vendégeink orrára kötni, hol tartjuk lábbelieinket, a pad alatti gurulós doboz biztosan jó rejtekhelynek tűnik.


Gurulós tároló


Amennyiben több a talp alá valónk, mint Nils Holgersonnak, vagy Hamupipőkének, és gardróbunkban sem vagyunk helyszűkében, akkor már csak néhány igazán menő polcos szekrényre van szükségünk, hogy minden lábbelink megérdemelt helyére kerüljön.




Cipős gardrób
Sorakozó cipők







Képek forrása: Pinterest

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...