2015. július 1., szerda

Aktuális munkám: Stílusok találkozásában

 Ugyan találkozásom a megrendelőkkel és közös gondolkodásunk ezzel az otthonnal kapcsolatban nem most történt, de egy aktuális és hamarosan elkészülő, újabb közös munkánk késztetett arra, hogy ezt a bejegyzést most megírjam!
A boldogító igen pillanatában számos, a másikkal együtt érkező új lehetőségre, kalandra is igent mondunk. Hangulatok csiszolódnak össze, stílusok keverednek, majd közös élmények születnek, melyek aztán sejtjeinkig mélyülve, eggyé formálódva születnek újjá.
Zelma (32) és András (36) gyökerei hasonlóak voltak. Kedvelik a vidéki létet, a nyitottságot, az őszinteséget, vonzódnak a természetességhez, a jó értelemben vett egyszerűséghez. Ugyanakkor bennük van a lendület, a lüktetés, a város diktálta tempó is, személyiségük ezért szinte megkövetelte a merész gondolatokat, az eklektikus tervezést, a vibráló sokszínűséget.
Ebbe a vegyes atmoszférába most Te is bekukkanthatsz!
 

A fényes fehér felületek, a króm modernsége, az antik felületek, valamint a pöttyök játékossága vegyes atmoszférát teremt.

A nappali leglátványosabb eleme a kanapé mögötti útifotó, amely azon túl, hogy személyes emlékeket sugall, annak mélysége optikailag tágítja a teret.


 
 
Az arany nemessége, az antikoltság, valamint a cseresznyefa folyamatos virágzása nemes és örömteli hangulatot áraszt.


 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...